|
|
Historie pivnice u Talafy sahá do počátku minulého století.
Pro dnešního náročného zákazníka je však důležitá přítomnost, kdy má možnost srovnání v obrovské konkurenci a to jak na území našeho překrásného města, tak i v celé naší zemi.
Po roce 1989 se firma začala angažovat v hostinské činnosti a získala do pronájmu prostory, které bylo nutno změnit a přizpůsobit. Za budovou restaurace byla vybudována letní zahrada s posezením a výčepem. Zároveň byly upraveny vnitřní prostory a to vybudováním herny a salonku. Velkoplošná projekce byla jen dovršením požadavků sportovně založeného zákazníka. Tento krok byl podnětem k obnovení původní cihlové podoby vnitřních zdí a to jednak z důvodu estetiky a akustiky, tak i z důvodu postupného vysychání zdiva.
Další úpravou bylo vybudováno perfektní odsávání kouře, které dovoluje návštěvníkům vychutnat si nabídku sportovních přenosů, kvalitního piva a jídel.
Klubové pódium podporuje v nelehké době kultury mladé skupiny a samozřejmě nezapomínáme i na slavné legendy. To vše za přispění zvukového mága Petra Svobody.
V našem jídelníčku máme zařazenu hospodskou klasiku jako jsou valašské klobásy s křenem a hořčicí, utopenci s cibulí, nakládané hermelíny, tlačenku, čerstvé škvarky a další pochutiny k pivu. Co se piva týče, hlavním dodavatelem kvalitního českého piva je místní pivovar Hrádek.
Radomír Svoboda
|